Články - Hierarchia
Články - Domov » Zo života » Návšteva Mikuláša
Návšteva Mikuláša
Príď, Mikuláš, príď aj k nám,
nemusíš však chodiť sám.
Vezmi si aj priateľov,
privíta Vás celý náš dom!  

Aj takouto básničkou sme privítali v našom zariadení svätého Mikuláša. Ako každý rok sa snažíme zachovať tradície a spríjemniť chvíle našim seniorom, tak bolo aj tohto roku. Každý z nás netrpezlivo čakal na ten deň, keď dostane sladkú odmenu. Takejto odmeny sa dočkali nielen prijímatelia nášho zariadenia, ale aj celý personál. Možno sa vám zdá, že Mikuláš je pre deti, no nie je to celkom tak. Povedzme si pravdu, koľko dospelých sa na tento deň teší a dostáva darčeky rovnako, ako ich ratolesti, aj keď možno v inej podobe.
V pondelok 7. decembra navštívil Mikuláš aj naše zariadenie CSS AMOS n.o. Celým zariadením zneli koledy, prijímatelia nacvičovali básničky a netrpezlivo čakali, kedy začujú rolničky na mikulášskej paličke. Mikuláš konečne prichádza, spolu s anjelom a čertom nesie bohatú nádielku sladkých mikulášskych balíčkov. Aj keď čert stále odbiehal a maľoval uhlím prijímateľov a personál, aj napriek tomu Mikuláš na nikoho nezabudol, každému podaroval sladkú nádielku a poprial krásne Vianoce. Nezabudol ani na tých, ktorí sú pre svoj nepriaznivý zdravotný stav pripútaní na lôžko.
Mikuláš spolu s anjelom priali každému z nás príjemne prežitie vianočných sviatkov, ktoré sa ozývalo celým naším zariadením a hlas neposlušného čerta znel ešte aj vonku. Všetci sme ich odprevadili a tiež popriali štastné a veselé.
Podporte nás
Kontakt
Adresa:
AMOS n.o.
Rokytov pri Humennom 32
067 13
IČO: 37887998
DIČ: 2022592935

Mobil:
0908 992 178
Telefón:
0918 813 354

IBAN:
SK88 7500 0000 0040 3002 8459

SWIFT/BIC: CEKOSKBX
Banka: ČSOB, a.s.
Napíšte nám