Články - Hierarchia
Články - Domov » Zo života » Návšteva v CSS Horný Harbok
Návšteva v CSS Horný Harbok
V Radvani na Laborcom nás srdečne privítali a usadili za krásne prestreté stoly, na ktorých na každého z nás čakal malý darček vyrobený prijímateľmi sociálnej služby miestneho denného stacionára. Na úvod stretnutia nás privítali básňou o lete, nasledoval prípitok a nechýbalo ani "Mnohaja, blahaja lita". Potom nás vedúca zariadenia previedla po zariadení. V areáli, v ktorom mali pripravené športové hry si zasúťažili aj naši prijímatelia sociálnej služby, ktorí za každú absolvovanú disciplínu dostali sladkú odmenu. Víťazi jednotlivých disciplín boli na konci odmenený príjemným darčekom.
Na tomto stretnutí vystúpila aj naša ženská spevácka skupina AMOS pri CSS Amos, n. o. s ľudovými piesňami. Po programe sme sa presunuli do jedálne, kde sme si pochutnali na pečenej klobáske a výbornej torte. Zaspievali i zatancovali sme si s prijímateľmi sociálnej služby, so zamestnancami sme si vymenili skúsenosti, spoznali nové tváre, nadviazali nové kontakty ...
Cítili sme sa skutočne dobre, panovala uvoľnená atmosféra, ktorá sa ešte umocnila v čase nášho odchodu, kedy nás naši hostitelia nachceli pustiť domov a doslova si vypýtali ďalšie spoločné spievanie v doprovode akordeónu.
Podporte nás
Kontakt
Napíšte nám