Články - Hierarchia
Články - Domov » Zo života » MDŽ 2016
MDŽ 2016
Deň žien je už odpradávna dňom, kedy vzdávame úctu k ženám. Veď žena je manželkou, bez ktorej by život muža bol ako chlieb bez soli, je matkou, ktorá svojou láskou vychová z dieťaťa ľudskú bytosť a zároveň je pilierom domácnosti.
8. marca sme aj my v našom centre sociálnych služieb AMOS, n.o. oslávili tento deň ako sa patrí. Pani riaditeľka venovala svoj vrúcny príhovor všetkým prijímateľkám, popriala im veľa zdravia, na ktoré si spoločne pripili. Pri tejto príležitosti pani Krajníková prečítala básničku, ktorú zložila pani Morvaiová počas individuálnej činnosti:

" Naše ženy šikovné,
robia prácu ochotne.
Žena je veľmi krásna,
na deň žien úžasná.
Naše ženy máme rady,
nesieme im k nohám dary.
Sú nežné, sú krásne,
muži skladajte im básne!
Žena Ty máš srdce veľké,
do korán vždy otvorené.
Deň žien si všetci užime,
na zdravie si pripime. "


Po prípitku všetkým ženám podarovala sladké prekvapenie, koláč a chlebíčky. Spolu sme si aj zaspievali "Mnohaja, blahaja lita". Po výbornej hostine sme si spolu s prijímateľmi zahrali súťaž "5 proti 5". V otázkach sme sa pýtali aké kvety dostávajú ženy najčastejšie k MDŽ, čo si muži všimnú na žene ako prvé, čo je typické pre muža po 60-tke, ako môže muž prekvapiť svoju žena na MDŽ a podobne. Schuti sme sa všetci zasmiali. Veru nebolo to jednoduché, ale bolo to niečo nové, čo u našich prijímateľov vzbudilo záujem.
Takto prežitý deň sa všetkým páčil a my sme radi, že sme našim nielen ženám, ale aj mužom spríjemnili pobyt v našom zariadení.

Viac fotografií vo fotogalérii.
Podporte nás
Kontakt
Napíšte nám