Články - Hierarchia
Články - Domov » Zo života » Myslia na nás
Myslia na nás
Utorok, 26. júl 2011, bol v našom zariadení dňom príjemných prekvapení. V priestoroch zariadenia riaditeľka Anna Stanková privítala vzácnych hostí - misionárov Cirkvi Ježiša Krista svätých neskorších dní Johna a Carol Stilles, ktorí odovzdali 6 vozíkov pre imobilných klientov, televízor a práčku.
Odovzdania darov sa zúčastnili aj prezident CJKSNO Robert van Dalen s manželkou, Mgr. Margita Ďorďová - vedúca sociálneho odboru Prešovského samosprávneho kraja, Mgr. Darina Barančíková, Dušan Stanko - starosta obce Rokytov pri Humennom a členovia správnej rady Mgr. Anna Špiková a Ján Gajdoš. V tento deň bol do užívania odovzdaný aj novopostavený altánok, ktorý zhotovil p. Marián Suško, zamestnanec nášho zariadenia.
Celé popoludnie sa nieslo v príjemnej atmosfére. Klienti, zamestnanci a hostia si pochutnali na výbornom kotlíkovom guľáši, zaspievali a zaspomínali si na svoju mladosť pri pohári vínka, výborných domácich zákuskoch a káve. Popoludnie spríjemnili svojim vystúpením aj členovia speváckej skupiny Udavčene z Udavského.

Viac fotografií vo fotogalérii.
Podporte nás
Kontakt
Napíšte nám